top of page

Het bruidsboeket.

De meest gestelde vragen over het bruidsboeket

Wat kost een bruidsboeket?

Een gemiddeld bruidsboeket kost rond de 100€. De prijs kan echter wat goedkoper zijn, maar ook zeker een stuk duurder. Dit ligt aan een aantal zaken:
 

  • Online een boeket kopen via een Fleurop bloemist

  • Bloemen van het seizoen

  • Vorm van het boeket

  • Droogbloemen

Door online je bruidsboeket te kopen wordt er een standaard boeket waarin je zelf weinig mogelijkheden hebt opgestuurd. Dit is goedkoper, maar dit raden wij bij Sierlust uiteraard niet aan. Er is niets mooier om zelf je persoonlijke smaak exact te laten terugkomen in jouw bruidsboeket. Doormiddel van persoonlijk contact zorgen wij er voor dat het bruidsboeket een perfecte match wordt met jouw trouwjurk en trouwstijl.

Door bloemen van het seizoen in je bruidsboeket te verwerken zijn deze bloemen makkelijk verkrijgbaar en kun je hiermee besparen op je bruidsboeket. Bloemen van buiten het seizoen of exotische bloemen zijn lastiger verkrijgbaar via de bloemenveiling en dus duurder. 

Er zijn verschillende vormen van een bruidsboeket mogelijk. Zo is de meest bekende de biedermeier en ook het makkelijkst te verwerken vorm, ook een veld geplukt bruidsboeket is makkelijk te creëren. Een vorm die een stuk lastiger is ,is bijvoorbeeld een druppelvormig bruidsboeket. De bloemist is langer bezig om deze vorm te creëren.

Omdat droogbloemen extra verwerking nodig zijn, zijn deze een stuk duurder als 'gewone' bloemen.  Toch is de vraag de afgelopen jaren naar droogbloemen in het trouwboeket enorm toegenomen. Het geeft een hele mooie natuurlijke / bohemian effect.

bottom of page