top of page

Sierlust doet Bruidswerk.

Als ervaren bloemist in Eext, Drenthe, ben ik gespecialiseerd in het maken van prachtig bruidswerk. Ik begrijp dat jullie trouwdag een van de meest speciale dagen van je leven is en daarom wil ik jullie dag extra bijzonder maken met mijn bloemen.

Ik werk nauw met jullie samen om jullie stijl voor de bruiloft te begrijpen en om deze te vertalen in adembenemende bloemenarrangementen. Of je nu houdt van romantische rozen, klassieke lelies, pampasgrassen of exotische bloemen, ik heb de ervaring om de perfecte combinaties te maken voor jullie bruidsboeket en corsages.

Ik gebruik alleen de beste bloemen van het seizoen om ervoor te zorgen dat jullie bloemenarrangementen er prachtig uitzien en lang mooi blijven. Ik kan ook advies geven over de bloemen die passen bij jullie kleurenschema en thema, zodat alles past bij jullie stijl.

Naast het bruidsboeket en corsages, kan ik ook bloemstukken maken voor de ceremonie en de receptie. Ik kan de tafels van het diner en de receptie versieren met prachtige bloemstukken en tafelstukjes die passen bij jullie stijl. Ook rondom de ceremonie kan ik verschillende decoraties van bloemen maken. Zoals flesjes aan de stoelen of een grote ceremonie boog / backdrop.

Bij Sierlust vind ik het belangrijk om jullie persoonlijke stijl en smaak terug te laten komen in jullie bruidsbloemen. Ik kan werken met verschillende thema's zoals klassiek, bohemian, romantisch, vintage, modern of juist heel natuurlijk. Ik ben flexibel en kan me aanpassen aan jullie wensen.

Als lokale bloemist in Eext, Drenthe, ben ik er trots op om persoonlijke aandacht en ontzorging te bieden. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen om jullie stijl en wensen te begrijpen, zodat ik bloemen kan creëren die echt passen bij jullie droombruiloft. Ik ben beschikbaar voor persoonlijke gesprekken om jullie ideeën te bespreken en om advies te geven over bloemen die passen bij jullie thema.

Hieronder heb ik de meest voorkomende stukken en aankleding benoemd, mochten jullie iets bijzonders gezien hebben, verras mij hier dan mee! Er is veel mogelijk.Bruidsboeketten vanaf €85
Bruidsboeket (combinatie van droog en echte bloemen) vanaf €135

Corsage's vanaf €5,00

Pols corsage vanaf €20

Diadeem vanaf €35

Kinderboeket vanaf €45

Strooibloemen - Prijs in overleg.

 

Ceremonie boog vanaf €300

Autostukken/ slinger vanaf €135

Tafelstukjes en zaalaankleding - Prijs in overleg.

bruidsboeket_droogbloemen.jpg
bloemenboog-drenthe
corsages-drenthe
bruidsboeket-drenthe
bruidsboeket-drenthe

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Bedankt!

bottom of page